Rezervări la  +40 744 603 706

Utile

Atracții culturale

Vărăritul (sau arderea pietrei de var)este...    Detalii

Atracţii naturale

Platoul Runcuri Este un platou carstic situat...    Detalii

Facilități și agrement

Pe lângă spaţiile de cazare şi...    Detalii

Turism responsabil

Tradiţional Casa Experience promoveazăacele forme de...    Detalii


Facebook:


Membru:Complexul Casa Traditională


Complexul Tradițional Casa este compus din trei case: Casa Mare (Tradițională), Casa de la Stele și Casa cu Dud.

În Complexul Tradiţional Casa se doarme pe saltele, pentru care se asigura se asigură lenjeria necesara; fiecare casa are grup sanitar propriu, dus, WC, apa curenta rece/calda

Alături de cazarea în casele complexului, există  și un spaţiu pentru campare cu corturi, cu acces la grupul sanitar exterior (dus, lavoar, WC).

De asemenea, există amenajare pentru loc de foc exterior/grătar şi accesorii.

Pentru perioada rece, complexul are încălzire cu calorifere si centrala termica pe lemne.a)  Casa de la Stele – capacitate 6 locuri in 3 camere cu cate 2 paturi fiecare; una dintre camere are grup sanitar propriu, celelalte doua camere au un grup sanitar comun. Casa are si o minibucatarie (plita electrica, frigider, vesela).

b) Casa cu Dud – capacitate 2 persoane (2 locuri pe saltele, grup sanitar propriu, duș apă curentă caldă/rece, acces la bucătăria și sala de mese din Casa Tradiţională. persoanele cazate aici au acces la bucataria si sala de mese din Casa Mare.c) Casa Tradiţională (Casa Mare) - capacitate maximă 12 persoane.

La parter se află bucătaria (utilată pentru autogospodarire - aragaz, frigider, veselă), sala de mese și un grup sanitar (lavoar, duș apă caldă/rece, WC)

La etaj sunt patru camere decomandate (de 4, 3, 3 și 2 locuri) si un al doilea grup sanitar.


d) Şura acoperită cu Paie - pentru sezonul cald, capacitate 6 persoane în podul şurii (cu echipament individual de dormit), acces la grup sanitar exterior (spălator, WC-uri şi duşuri), acces la bucătăria și  sala de mese din Casa Tradiţională.

Spațiu generos la parterul șurii pentru organizare echipament explorare, proiecții/prezentări, antrenamente pe perete artificial de escaladă.